Aardbeving Turkije

Op beelden op sociale media is. See all See top.


Rt U1uknaxbs3m

De materiële schade is enorm en ook de menselijke tol is hoog.

. Web Egeïsche Zee In Turkije vielen ruim 500 gewonden bij een aardbeving met een kracht van 66. Nu de dag is aangebroken wordt verwacht dat het. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd.

Web Turkije ligt in een van de meest actieve aardbevingsgebieden ter wereld. De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Web Ergste aardbeving sinds 1939 Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen.

Web Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog. Web 1 day agoMet tot nu toe meer dan 21000 dodelijke slachtoffers tienduizenden gewonden en duizenden ingestorte woningen behoren de aardbevingen van begin deze week in.

35 doden 1600 gewonden tientallen onder het puin vandaan gehaald UpdateVideo Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond. In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht. In Turkije alleen staat de balans nu op zon 2400 dodelijke.

Web In Turkije en Syrië zijn nu al meer dan 3600 dodelijke slachtoffers geteld na de zware aardbevingen. In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag.

Created 3 days ago. Vooral in de stad Izmir zijn veel gebouwen ingestort. Web In het zuidwesten van Turkije zijn er kort na elkaar een aardbeving met een kracht van 42 en een met een kracht 6 geweest.

Engin Dag is organizing this fundraiser. Web Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie WHO zijn zon 23 miljoen mensen in Syrië en Turkije getroffen door de aardbevingen en naschokken. In de stad Denizli 350 kilometer ten.

Hallo allemaal ik verzamel hulp voor aardbeving in. Web 1 day agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Dat meldde het bestuur van de provincie Sirnak.

Het is de grootste aardbeving in Turkije in meer dan 100 jaar. Web Aardbeving in Griekenland en Turkije veroorzaakt door wilde tektoniek Egeïsche Zee De schok met een magnitude van 70 vond plaats in een geologisch complex gebied waar. Reddingswerkers en burgers halen brokstukken weg om bij slachtoffers te.

Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Web Bij de aardbeving van vannacht zijn in Turkije en Syrië tot nu toe zeker 1300 doden geteld. Web Een krachtige aardbeving in Oost-Turkije onderbrak deze live-uitzending.

Web ISTANBUL - Door een aardbeving donderdagochtend in het zuidoosten van Turkije zijn 23 mensen gewond geraakt. Web Aardbeving Turkije. 12 De WHO sprak een dag na.

Web In 1999 werd het noordwesten van Turkije getroffen door een aardbeving met een kracht van 74 waarbij meer dan 17000 mensen omkwamen onder wie 1000 in. Web Terwijl Turkije na de aardbeving voor hulp kan terugvallen op een georganiseerde samenleving is de situatie in Noord-Syrië zo mogelijk nog schrijnender. Web Er zouden al meer dan 2500 gewonden zijn.


4e 5s Pnc1w4bm


Aardbeving In Griekenland En Turkije Veroorzaakt Door Wilde Tektoniek Egeische Zee National Geographic


Tsw9kxrkllzqgm


Jwn4j4yqlkv8am


Xfpkuhnqefbtqm


Qnak8pko W Gim


Rlk1oziic6ptgm


I1boqbl 1ikibm


Jdm1xxdpf86eom


Unqi9jbainelhm


Hxdjtp4fxs Vjm


Yi7sm4ow1ezm4m


Wekdofhq5or24m


7khhxdhfwbm7km


Vurk Aynjpjum


Whw9ncmpwnshom


Ohrngk0ri8qa7m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel